Turnaje profi...

24.02.2012 19:21

 

Vážení sportovci, trenéři, rodiče stolních tenistů,

situace ve stolním tenisu je velice kritická a špička velice slabá. Rozhodl jsem se proto udělat nějaké návrhy pro zlepšení  a organizace naší hry stolního tenisu.

Jezdím s mládeží na turnaje republiky 2 roky a zjistil jsem, že finance co takový turnaj stojí neodpovída úsilí všech kteří se na tomto podílejí. Poslední rok už TJ Krupka nemohla financovat hráče a tak pomalu odpadli a zůstal jediný Honza Blažek, kerý svým výkonem si to tak trochu zaslouží.

Cena takového zájezdu, většinou na Moravě je kolem 2000 Kč za jeden zájezd. Proto jsem se rozhodl organizovat turnaje pro talentované hráče našeho kraje za účelem zlepšení hry a prosazení se do vrcholu možná i do reprezentace.

Chtěl bych s vaší podporou uspořádat turnaje  max. 8 hráčů s pozváním vždy minimálně 3 hráčů ze špičky kraje (dorostenců), kteří by na tomto turnaji startovali a aby měli motivaci budou ceny pro hráče finančně ohodnoceny.

Startovné bude na tomto turnaji 200.- až 300.- Kč (dle naší dohody) a vítěz si odnese 50%  startovného,2.místo 30%  a 3. místo10% . Při účasti 8 hráčů bude odměna pro vítěze 800 .- až 1200.- korun a to myslím, že bude dobrá motivace a nebude problém sehnat tři kvalitní  dorostence na turnaj.

Pro šťourali peníze za vítězství dostanou rodiče nebo trenéři, aby někoho nenapadlo že děti nemají dostávat peníze za hru.Poznámka: takový turnaj jsem již dělal a můžu vám říct, že byla účast i ze Sparty Praha,Orbisu Praha a tento turnaj vyhrál Jahoda z Litoměřic. (60  hráčů mládeže)

Jestli-že bude velký zájem bude ke každému turnaji kvalifikace nebo bude použit žebříček kraje BTM ml. a st.žáků. Dorostenci, kteří budou mít o tento projekt zájem budo vybráni .V případě většího zajmu budou na turnaj podle potřeby a různorodosti hry(tráva,antitopspin) zařazováni.

Zájemci o tento projekt nebo o případné poznámky  napište na můj e-mail:  klail.milan@email.cz

Startovat by měli i žáci kteří ztratili motivaci (Čaja, Sloup), protože žebříček ml.a st. žáků je skoro stejný.

Na některé turnaje jsem schopen pozvat i špičku republiky a poměřit se z takovými hráči jako je Vašíček,Martinko a další.                

To je zatím pro seznámení vše.

 

S pozdravem  Klail Milan TJ  Krupka.